web-experiences

Webervaringen

Met onze diensten kunnen snel en eenvoudig kaarten worden weergegeven, waarmee uw gebruikers vrijwel elke plaats op aarde kunnen verkennen en ontdekken.


geocoder

Geocoder

Bij marktanalyse, risicobeoordeling, beleidsbepaling, portfoliobeheer en netwerkinvesteringen wordt geocoding toegepast om bedrijfsgegevens te koppelen.

mobile-asset-management

Beheer van mobiele hulpbronnen

Volg uw hulpbronnen waar ze ook zijn. Krijg realtime inzicht in de locatie van de kostbare hulpbronnen van uw organisatie, zoals voertuigen, personeel, zendingen, apparatuur, etc.


business-mapping

Bedrijf in kaart brengen

Visualiseer uw bedrijfsgegevens binnen een geografische context om effectieve en tijdige beslissingen te nemen in een snel veranderende omgeving.

business-locator

Bedrijfslocator

Zorg dat klanten u gemakkelijk kunnen vinden. Verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf, trek meer mensen aan en verbeter de bedrijfsresultaten .


checkmijnlocatie

Vestigingsplaatsonderzoek

CheckMijnLocatie.nl biedt u in een paar simpele stappen inzage in de potentie van uw nieuwe vestiging specifiek voor de markt waar u zich in begeeft.

Begin vandaag nog met het HERE-platform!

Registreer voor een evaluatie- of basissleutel of neem contact met ons op en vraag naar een zakelijke licentie.

Over HERE

HERE, een Nokia bedrijf, is een wereldwijde leider in het in kaart brengen van gegevens. Onze visie is simpel: wij bieden de beste kaarten en locatie ervaringen van de wereld over meerdere schermen en besturingssystemen. Wij willen mensen helpen om hun leven te navigeren met gemak en vertrouwen, elke dag en overal. Wij geloven dat een betere en diepere betekenis van de locatie van essentieel belang is voor de hedendaagse mensheid.

Meer informatie over HERE
here-logo