mobile-asset-management-slide

Krijg realtime inzicht in de locatie van de kostbare hulpbronnen van uw organisatie, zoals voertuigen, personeel, zendingen, apparatuur, etc. Integreer de diensten van het HERE-platform snel en efficiënt in uw toepassingen om de benodigde gegevens direct beschikbaar te hebben en de effectiviteit van uw beslissingen te vergroten.

HERE-componenten


geocoder

Geocoder

Vind een adres of zet een geolocatie om in een adres met Geocoder – of u nu gewoon geografische coördinaten aan een adres wilt toevoegen, snel werk- of bezorgopdrachten wilt valideren, exact de locaties van interventies wilt nagaan, de geografische verspreiding van een klantportfolio wilt zien, hulpbronnen wilt volgen en slimmere beslissingen wilt nemen op basis van locatie, marketingkosten wilt verlagen of het succes van een reclamecampagne wilt verhogen.

maps

Kaarten

Geef de hulpbronnen van uw organisatie weer op de meest recente en hoogste kwaliteit kaarten ter wereld. Kies uit verschillende weergaveopties zoals basis, hybride met satellietbeelden of terrein, en biedt toegang tot duizenden locaties wereldwijd. Er zijn kaartschema’s voor dag- of nachtmodus, desktop of mobiele schermen beschikbaar om bepaalde gegevens prominenter weer te geven en eenvoudiger in uw toepassing bruikbaar te maken.

directions

Routes

Geef uw klanten nauwkeurige instructies over hoe ze een bestemming kunnen bereiken, hun geschatte aankomsttijd op basis van de huidige of de historische verkeersomstandigheden, en hun optimale route, of ze nu per auto, te voet of met het openbaar vervoer reizen.

traffic

Verkeer

Geef op uw kaart de realtime verkeersdoorstroming en informatie over incidenten weer, zodat klanten direct onverwachte congestie of gebeurtenissen zoals wegafsluitingen of filewaarschuwingen kunnen zien. Krijg toegang tot historische verkeersinformatie over elk moment van de dag en elke dag van de week voor een nauwkeurige verkeersvoorspelling voor de volgende geplande reis van uw klant.

Begin vandaag nog met het HERE-platform!

Registreer voor een evaluatie- of basissleutel of neem contact met ons op en vraag naar een zakelijke licentie.