geocoder-slide

Ondernemingen nemen belangrijke beslissingen op basis van de geografische locatie van klanten, hulpbronnen of gebeurtenissen. Bij marktanalyse, risicobeoordeling, beleidsbepaling, portfoliobeheer en netwerkinvesteringen wordt geocoding toegepast om bedrijfsgegevens te koppelen aan hun betreffende geolocatie, zodat er slimmere beslissingen worden genomen. Consumentenervaringen worden gekoppeld aan locaties voor een betere toegang tot informatie en als context voor interactie met consumenten. Geografische coördinaten die resulteren uit geocoding kunnen worden gebruikt om de adreslocatie op een kaart weer te geven, voor aanvullende stappen, bijvoorbeeld als invoer voor een route of een routeberekening of om geografisch gerelateerde gegevens voor die locatie op te halen, zoals grenzen, administratieve gebieden, postcodes, etc.

HERE-componenten


geocoder

Geocoder

Geocoder maakt slimmere beslissingen op basis van locaties mogelijk. Het biedt de functionaliteit om adressen te zoeken en deze te geocoderen en ook om omgekeerde geocoding toe te passen, waarbij u begint met de geografische coördinaten en deze omzet in een adres. Geocoder kan daarom worden toegepast om snel een verzendopdracht te valideren, de exacte locatie te identificeren om snel in te kunnen grijpen, de geografische verdeling van een portfolio te bevatten of hulpbronnen te volgen.

De Geocoder string analyzer kent het verschil in adresformaten tussen landen; de uitvoer omvat dan ook gelokaliseerde adreslabels. Geocoder ondersteunt vele talen en schrijfscripts. Het bevat vele geavanceerde opties zoals het tellen van resultaten, ruimtelijke filters en de insluiting van aanvullende gegevens in de resultaten, zoals de vorm van postcodegebieden, dwarsstraten of administratieve codes.

Geocoder bestrijkt alle 196 landen van de wereld en overige gebieden. Premium dekking tot op huisnummerniveau is beschikbaar voor meer dan 90 landen. In die landen krijgt u nauwkeurige resultaten met voortdurend geüpdatete verkeerskaarten, nauwkeurigheid tot aan de voordeur met Point Addressing voor 222 miljoen adressen in meer dan 50 landen en op adresbereik gebaseerde interpolatie en extrapolatie elders. Geocoder omvat ook geselecteerde dekking op straatniveau voor meer dan 40 landen en geselecteerde dekking op plaatsniveau voor de resterende landen en gebieden.

Begin vandaag nog met het HERE-platform!

Registreer voor een evaluatie- of basissleutel of neem contact met ons op en vraag naar een zakelijke licentie.