timthumb

CheckMijnLocatie.nl is een wetenschappelijk onderbouwd online (locatie) analyse systeem. Onze analyse berekent de potentiële omzet van uw bedrijf in de (opgegeven) regio ten opzichte van de concurrentie op basis van gedetailleerde markt-en economische informatie.


CheckMijnLocatie.nl is hét online platform voor uw locatieonderzoek! Of u nu een start-up, een franchise organisatie of een grote keten bent; een nieuwe vestiging openen is een belangrijke investeringsbeslissing. CheckMijnLocatie.nl biedt u in een paar simpele stappen inzage in de potentie van uw nieuwe vestiging specifiek voor de markt waar u zich in begeeft. U ontvangt een overzichtelijk en zeer accuraat vestigingsplaatsonderzoek, inclusief belangrijke demografische kenmerken van uw verzorgingsgebied, concurrentieanalyse, alsmede omzet- en klantpotentieel. Een onmisbaar stuk marktkennis voor uw organisatie, waarbij wij u helpen een gedegen investeringsbeslissing te nemen! Ook ideaal voor reeds bestaande vestigingen om te bepalen of u wel het maximale uit de markt haalt!


Eenvoudig en snel

Met CheckMijnLocatie.nl kunt u snel en eenvoudig uw zakelijke kansen berekenen in een nieuwe of bestaande regio.

Locatie onderzoek

Welke locatie leent zich het best voor uw bedrijf? Met CheckMijnLocatie.nl maakt u snel en eenvoudig een analyse.

Afstemmen

CheckMijnLocatie.nl maakt het optimaliseren van assortimenten en oppervlakken op locaties inzichtelijk middels onze online rapportage.