web-experiences-slide

Verbeter de online betrokkenheid via locatiediensten. Met onze diensten kunnen snel en eenvoudig kaarten worden weergegeven, waarmee uw gebruikers vrijwel elke plaats op aarde kunnen verkennen en ontdekken. De HERE-platformdiensten omvatten lokale zoekmogelijkheden, gedetailleerde informatie over tientallen miljoenen locaties zoals restaurants en hotels, multimodale routes, satellietbeelden van hoge kwaliteit, verkeersinformatie en nog veel meer. Wij bieden u de hulpmiddelen om uw creativiteit de ruimte te geven, of u nu een beginner of een ervaren technoloog bent.

HERE-componenten


places

Places

Bouw interactieve toepassingen voor het zoeken, ontdekken en ophalen van informatie over en de interactie met locaties. Krijg toegang tot een uitgebreide set aan locatie-informatie en een geavanceerde zoekfunctie die uw gebruikers voorziet van relevante resultaten.

maps

Kaarten

Geef de hulpbronnen van uw organisatie weer op de meest recente en hoogste kwaliteit kaarten ter wereld. Kies uit verschillende weergaveopties zoals basis, hybride met satellietbeelden of terrein, en biedt toegang tot duizenden locaties wereldwijd. Er zijn kaartschema’s voor dag- of nachtmodus, desktop of mobiele schermen beschikbaar om bepaalde gegevens prominenter weer te geven en eenvoudiger in uw toepassing bruikbaar te maken.

geocoder

Geocoder

Vind een adres of zet een geolocatie om in een adres met Geocoder – of u nu gewoon geografische coördinaten aan een adres wilt toevoegen, snel werk- of bezorgopdrachten wilt valideren, exact de locaties van interventies wilt nagaan, de geografische verspreiding van een klantportfolio wilt zien, hulpbronnen wilt volgen en slimmere beslissingen wilt nemen op basis van locatie, marketingkosten wilt verlagen of het succes van een reclamecampagne wilt verhogen.

traffic

Verkeer

Geef op uw kaart de realtime verkeersdoorstroming en informatie over incidenten weer, zodat klanten direct onverwachte congestie of gebeurtenissen zoals wegafsluitingen of filewaarschuwingen kunnen zien. Krijg toegang tot historische verkeersinformatie over elk moment van de dag en elke dag van de week voor een nauwkeurige verkeersvoorspelling voor de volgende geplande reis van uw klant.

directions

Routes

Geef uw klanten nauwkeurige instructies over hoe ze een bestemming kunnen bereiken, hun geschatte aankomsttijd op basis van de huidige of de historische verkeersomstandigheden, en hun optimale route, of ze nu per auto, te voet of met het openbaar vervoer reizen.


Gratis gebruik: Het HERE-basisschema geeft gebruikers gratis toegang tot een set API’s, met een gebruikslimiet van een maximaal aantal verzoeken. Gebruikers die kiezen voor een Basiswebsleutel kunnen onbeperkt 2D-kaarttegeltransacties uitvoeren en maximaal 2500 verzoeken voor elke aanvullende kenmerkcategorie; zie voor meer informatie over de beschikbare kenmerken en beperkingen de pagina Begin hier. Klik voor het verkrijgen van een basiswebsleutel op de bovenstaande knop Begin hier en selecteer op de keuzepagina Oplossingen de oplossing Webervaringen en het licentietype Basiswebsleutel.

De basiswebsleutel is alleen beschikbaar onder Webervaringen.


Begin vandaag nog met het HERE-platform!

Registreer voor een evaluatie- of basissleutel of neem contact met ons op en vraag naar een zakelijke licentie.